Cavesolin palvelut

Tietoa Cavesolin palveluista

Icon Toiminnallista SAP-konsultointia

Mukauta SAP toimimaan yrityksesi prosessien tukena. Voimme arvioida liiketoiminnan tarpeet ja muokata ne tehokkaasti ja joustavasti järjestelmämuutoksiksi. Luomme toiminnalliset ja tekniset spesifikaatiot liiketoiminta-analyysin käyttötapausten pohjalta. Sen jälkeen konfiguroimme SAP-järjestelmän vastaamaan tarpeita, teemme dokumentaation ja koulutamme käyttäjät.

Cavesolilla on vuosien kokemus ratkaisuarkkitehtuurista ja SAP-järjestelmän toiminnallisuuden konsultoinnista. Erikoisosaamistamme ovat toimitusketjun hallinta ja talouden toiminnallisuus. Tärkein tavoitteemme on siirtää osaamisemme asiakasyritystemme omaan käyttöön.

Meillä on kokemusta SAP-toiminnanohjausjärjestelmän S/4HANA- and ECC-versioista.


Icon Tekninen SAP-konsultointi

Cavesolilla on osaaminen ja kokemus nykyvaatimukset täyttävään ohjelmistokehitykseen, riippumatta siitä tehdäänkö uusia ratkaisuja vai hallinnoidaanko vanhoja.

Tekniset experttimme ja alihankkijamme voivat olla osata tiimiänne ja kehittää ja testata dokumentoidun spesifikaation pohjalta. Voimme luoda räätälöityjä SAP-ratkaisuja kaikilla tarpeenmukaisilla ohjelmointikielillä, kuten ABAP, SAPUI5, ja XSJS. Kaikki RISEFW-dokumentit luodaan tarpeen mukaan. Voimme toimia joustavasti eri ohjelmointimenetelmien kanssa, kuten Agile- tai vesiputousmenetelmien.

Cavesol pystyy tarjoamaan konsultointia ratkaisu- ja arkkitehtuurihaasteisiin myös hyvin monimutkaisissa ympäristöissä. Voimme luoda arkkitehtuurikaavioita ja -suunnitelmia määrittämään kokonaisratkaisuja yksittäisille liiketoimintaprosesseille tai kokonaisuuksille.

Teemme myös liittymä- ja rajapintakonsultointia. Voimme toteuttaa liittymien kuvauksen ja datakonversion SAP:n väliohjelmistoissa, kuten SAP Cloud Platformissa tai SAP PI/POssa.


Icon SAP-tukipalvelut

Cavesolilla on vuosien kokemus yksinkertaisten ratkaisujen toteuttamisesta monimutkaisiin SAP-haasteisiin. Kanssamme saat käyttöösi kokeneita tukikonsultteja jotka saavat tiketit suljettua, ratkaisut dokumentoiden ja käyttäjiä ohjeistaen.

Ota yhteyttä niin katsomme kuinka saat toiminnalliset tukikulusi alas ja samalla enemmän hyötyä SAP-järjestelmistäsi.


Ota yhteyttä

 +358 40 218 5 888

 contact@cavesol.com